M

Gicom
De Merodelei 1
2600 Berchem, Belgium
+32 3 230 09 09

Wie we zijn

Waar we in geloven

Wie we zijn

Gicom is een full service contentbureau

Storytelling die merken sterker maakt, daar ligt onze passie en ons talent. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van publicatieconcepten en contentproducten die echt het verschil maken.

Kom erbij

Gicom is een onestopshop voor publieksverbredende contentoplossingen voor merken en bedrijven. Maar we zijn je met plezier van dienst bij elke fase van je communicatiefunnel. Zolang we je maar kunnen helpen om je doelen te bereiken.

Meer nog: we kunnen jouw content ook omtoveren tot een ware business asset door er een uiterst rendabel advertentiemodel aan vast te koppelen.

Onze getalenteerde copywriters, contentmanagers, strategen, creatieven, designers, techies en accountspecialisten staan paraat om voor jouw merk helemaal voluit te gaan

Je wordt geruggesteund door een geweldig team. Een geroutineerd geheel van gepassioneerde professionals stelt je in staat om je verhaal op een heldere en creatieve manier te vertellen en aan iedereen die het moet horen. Wij hebben experts in contentcreatie, journalistiek, data, campagnevoering en veel meer. We gooien met plezier alle mogelijke middelen in de strijd om je business een stevige boost te geven.

Haal ons aan boord als jouw alomvattende publicatieteam. Of doe een beroep op onze expertise in één welbepaalde specialisatie. Zo ontdek je makkelijk en snel wat voor jou het beste werkt.

Vragen?

Dominique Dervoigne

Naar
Homepage

Naar
Wat we doen

error: